Notițe din cărțile pe care le-am citit


Sunt genul de persoană care reține destul de greu ceea ce citește.

Am citit peste 500 de cărți în ultimii 6-7 ani, dar abia dacă îmi aduc aminte despre ce am citit în câteva dintre ele.

Din dorința de a (re)memora cât mai mult din ceea ce citesc, o să public paragrafele pe care le subliniez, gânduri diverse și idei care îmi vin în timp ce citesc din anumite cărți.

S-ar putea ca unele chestii pe care le scriu legate de fiecare carte să fie ciudate. E normal. Nu editez în așa fel încât să aibe sens pentru tine, editez să aibă sens pentru mine.

Sper totuși ca notițele mele să îți fie de folos.

Important: linkurile către anumite cărți sunt linkuri afiliate. O să câștig un procent dacă alegi să cumperi vreun produs la recomandarea mea, dar tu nu vei plăti nimic în plus.


Cărțile pe care le-am citit


Înțelepciunea nesiguranței - Allan Watts

Rating: 4.5/5

Cumpără cartea →

O carte despre cum o bună parte din anxietatea de zi cu zi derivă din dorința de a avea un control cât mai strict asupra vieții. Soluția ar fi exact opusul, ca să ai mai mult control asupra vieții tale, ar trebui să accepți faptul că viața dominată de haos și necunoscut. Nu este un subiect abordat nihilist, Alan Watts se asigură că întoarce lucrurile pe toate fețele, ca să înțelegi cât mai bine la ce se referă.

[Vezi toate notițele din această carte]


Antidotul - Oliver Burkeman

Rating: 5/5

Cumpără cartea →

Idei despre cum să devii mai fericit, mai puțin gândire pozitivă. O carte foarte interesantă despre cum industria de dezvoltare personală vinde una dintre cele mai puțin eficiente tactici de a obține fericire și satisfacție.

[Vezi toate notițele din această carte]